Mörk Framtid: Exet

Jag kan inte låta bli att gå in på Emils Insta och titta på hans flöde. Den allra senaste bilden som publicerats är en selfie, tagen på något torg i solsken. Han ser solbränd och glad ut. Jag scrollar ner till bilden från början av sommarlovet. Den sista bilden på oss två tillsammans. Vi står med huvudena tätt intill varandras. Jag minns när bilden togs, på avslutningsfesten. Dagen innan han gjorde slut. Det hugger till i hjärtat. När han gjorde slut med mig så försvann han ur mitt liv. Men han är ändå kvar på sätt och vis, han finns där i mitt flöde.

Utdrag ur novellen Exet av Boel Bermann
Lyssna på Storytel: https://www.storytel.se/books/632869-Exet?appRedirect=true

När Emil gjorde slut och stack försvann han ur Amandas liv. Fast hon ser honom i flödet. Men vad var det egentligen som hände?
Ljudboksserien ”Mörk framtid” innehåller tio nyskrivna sci-fi-noveller om teknologiska framsteg och mänskliga behov av Boel Bermann, Erik Odeldahl och Markus Sköld, utgiven av Storytel.

Lyssna på ”Mörk Framtid” här:
https://www.storytel.se/series/10932-Moerk-framtid?appRedirect=true

I ljudboksserien ”Mörk framtid” vet du inte om du är dig själv, om du ska lyssna på ditt framtida jag, om du ska våga testa en helt ny kategori i dejtingappen, eller varför du ska chippas på sommarjobbet. Novellsamlingen ”Mörk Framtid” utforska hur vi människor använder, överanvänder och missbrukar teknik som finns idag eller som kan finnas inom en nära framtid. Från skräck till dystopi, från nutid till framtid. Novellsamlingen ger dig tio nyskrivna, fristående spänningsnoveller om en mörk framtid där teknik är något vi inte kan leva utan och lätt kan bli beroende av… Låt dig uppslukas av det digitala mörkret och se om det är tekniken som egentligen är skrämmande eller användarna bakom den. Är du beredd att kliva in i en nära framtid och se mörkret bakom skärmen?

Titel: Mörk Framtid
Författare: Boel Bermann, Erik Odeldahl, Markus Sköld, medlemmar i Fruktan.se
Inläsare: Martin Wallström
Genre: Skräck/Spänning/Dystopi
Förlag: Storytel Kids Original
Releasedatum: 2018-10-26

Speak Your Mind

*